Start Stars Hot News! Rihanna završila u švajcarskoj bolnici

Rihanna završila u švajcarskoj bolnici

SHARE

Popularna pevačica Rihanna pre nekoliko dana je žurno prevezena u bolnicu nakon svog nastupa u Švajcarskoj. Nakon rasprodatog koncerta u ciriškom Hallenstadionu, malo nakon ponoći pevačica je u crnom Mercedesu odjurila u privatnu švajcarsku kliniku Hirslanden.

Rihannini vozač, telohranitelj i pomoćnik otpratili su je do odela hitne pomoći, no nepoznato je kakvi zdravstveni problemi muče 22-godišnju pevačicu. “Rihanna je primljena na deo za hitne slučajeve, no neću vam otkriti nikakve detalje”, rekla je predstavnica klinike Alenka Ambroz.

Pevačica je kliniku napustila nekoliko minuta pre 3 sata ujutro, dva i po sata nakon što je primljena. Kakav god da se problem pojavio s njenim zdravljem, čini se da nije ostavio negativne posledice, jer je pevačica već veče nakon posete bolnici nastupila u francuskom Lyonu.

Rihannina turneja Last Girl On Earth najzahtjevniji je njezin projekat do sada zbog čestih menjanja kostima i rigoroznih plesnih rutina. “Nikada još nismo imali ovakvu turneju, produkcija je neverovatna, kao i kostimi, jednostavno smo sve podigli na jedan sasvim drugi nivo. Stalno rastemo”, nedavno je izjavila pevačica.

OSTAVI KOMENTAR