455
Rihanna sanja golu Cheryl Cole

Rihanna sanja golu Cheryl Cole

455
SHARE

RiRi i Cheryl su i ranije razmenjivale komplimente, ali je sad pevačica sa Barbadosa otišla korak dalje.

null

U intervjuu za časopis Esquire, Rihanna je rekla: “Volela bih da je gledam dok radi…bilo šta. Najbolje da čisti nešto na podu, skuplja stvari sa poda. Bilo šta, samo da se saginje. Ona je vrela! Mislim, bukvalno…prelepa je.” Upitana da li u njenoj fantaziji Cheryl nosi nešto na sebi, RiRi je rekla: “Kako da ne!”.

null

Osim za Cheryl, Rihanna ima lepe reči iza Adele i njen iskren pogled na život. “Mislim da neki izvođači jednostavno ne mogu a da ne izraze kako se osećaju. Ona je još jedna žena koja zna svoju istinu i to i živi. Ona je u ovom poslu samo samo za sebe.”, zaključila je pevačica.

64 KOMENTARA

  1. JAO NE SERI MOLIM TE! Ima vishe iskustva nego neka osoba sa 50 god…. DAJ MOLIM TE! Ona tek na pocetku zivota da ima vise iskustva. Kroz shta je ona prosla…. Jao ajde molim te kazi mi kroz shta je prosla? Kroz par raskida sa pederima iz diznija? Toliko smarete sa njom da nije normalno.

  2. @Nediraj mi Miley dobit ces šamar

    A gde sam ja rekao da mi je Rihanna idol….Rihanna moze da mi bude idol po uspehu,jer je jedna od najuspesnijih pevacica na svetu i ima predobre pesme….a sta ona radi sa svojim privatnim zivotom to je njena,shvati njena stvar….

    Meni ne moze da bude idol neko zbog toga sta radi sa svojim zivotom,jer iskreno,mene privatan zivot poznatih ne zanima….To sto procitam ovde to je to…

    Ako mi je neko i najveci idol na svetu,ne zanima me sta ta osoba radi sa svojim privatnim zivotom…to je njihova stvar….

    Jao sta mi naprica…Miley prozivela svasta…..pa to sto je prozivela,sama je i izazvala,tako da joj niko nije kriv…..raskidala sa momcima…jadna dusica,niko to ne radi….trebamo sada da je stavimo na ikonu….mucenica najveca….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.