179
Rihanna uživala na romantičnoj večeri sa dečkom u Parizu

Rihanna uživala na romantičnoj večeri sa dečkom u Parizu

179
SHARE

Rihanna je posetila reviju kuće Miu Miu u Parizu. Pevačica je romantični grad stigla u društvu dečka Matta Kempa. Na reviju je stigla odevena u svom prepoznatljivom stilu. Nosila je haljinu u više boja, na nogama je imala crvene štikle i plave čarapice. Ogrnula se belim krznom. Osim šarene odeće, bila je i našminkana u vedrim bojama.

Mnogi su joj zamerili što je opet obukla krzno, a na Facebooku se već odavno pojavila grupa koja traži da se sakupi deset hiljada ljudi kako bi Rihanna prestala nositi krzno. I dok je ona spremno pozirala fotografima, njen dečko Matt Kemp bio je manje raspoložen za medije te se trudio izbeći ih. Nakon što su odgledali reviju, otišli su na druženje sa prijateljima u restoran Chateaubriand. Matt i Rihanna izgledali su jako srećno i zaljubljeno i sve vreme su se nežno gledali.

10 KOMENTARA

  1. Rihanna uopste nije sretna sa Mattom……od kako je prekinula sa Chrisom nije vise ona stara……Matt nije za nju…..Ak hocete pokaza cu vam video kako ona izlazi jucer iz auta…….nikakva…ljuta…:( RIHANNA 4EVER

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.