445
Rihanna tužna jer nije bila na svadbi Katy Perry pa planira da...

Rihanna tužna jer nije bila na svadbi Katy Perry pa planira da deli otkaze

445
SHARE

Pevačica Rihanna jako je tužna jer nije bila na svadbi svoje najbolje prijateljice Katy Perry. Kao opravdanje Rihanna je navela brojne poslovne obaveze oko dovršavanja novog albuma. Budući da je tužna, ali i ljuta, pevačica je odlučila otpustiti neke ljude iz svog menadžmenta.

Lepa Rihanna uverena je kako je naporan raspored koji joj je nametnut, kriv što nije stigla u Indiju na venčanje na kojem je trebala biti kuma mladi Katy. “Nikad sebi neću to oprostiti, ali bio je to jako luda nedelja. Menjam ljude u svom menadžmentu. U Indiji nije bilo signala za mobilni, a jako malo ga je bilo i za internet pa bi bilo malo neodgovorno od mene da sam išla. Tužna sam što sam propustila taj dan”, izjavila je Rihanna.

18 KOMENTARA

  1. Naravno da je tuzna sto nije bila na vencanju svoje najbolje drugarice. To je jos jedna zevzda koja nije razmazena kao Lady GaGa.Sorry za sve fanove GaGine fanove :) :) :)

  2. Rihanna je stvarno extra,obozavam je,sve pesme su joj super,a ona je mnogo lepa…..Sve najjjj o njoj…Jednom recju za mene “Carica”…..<3<3<3<3<3<3 =) =) =) =) =) Superrrrr..!!!!!<3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.