348
Rihanna: ”Sramota me je što sam se ikad zaljubila u Chrisa”

Rihanna: ”Sramota me je što sam se ikad zaljubila u Chrisa”

348
SHARE

00588792_000001

Rihanna je priznala da je sada sramota što se ikad zaljubila u Chris Browna i da nikada nije in trebalo da ulazi u vezu sa njim.

”Kada sam shvatila da bi moja sebična odluka zbog ljubavi mogla da bude fatalna, shvatila sam da više nikad ne treba da budem sa njim.”

”Ne želim mda me više ikada udari”, priznaje ona.

19 KOMENTARA

  1. Boze,Teitza,jes’ ti normalna? da tebe decko isprebija na skoro smrt,a par meseci posle neka (ne sva svoja) devojka prica kako ti je decko zlatan,ti bi se super osecala,jel’tako???? Ti si ta koja se gubi!!!!!!!!!!!! RiRi drz’se!!!

  2. cris je ludak! musko koje tuce zensko je kukavica…. i slazem se sa devojke…kako mozete da volite rasipani ludak…stramota….riri uz tebe smo!!!!

  3. rihanna ima pravo da prica sta zeli /……..i u pravu je ….ali nama chris nije nista uradio sto da ga mrzim ……………ali rihanna je mnogo , mnogo bolja od njega …ona je najbolja

  4. recite vi sta hocete ali chris je extra… xxx puta talentovaniji od rihanne i jbt, nece se ceo zivot izvinjavati..decko ima prava da nastavi svoj zivot i karijeru…pogotovo sto ima milion puta bolje pesme od rihanne koja uglavnom samo peva o sexu..chrisove pesme imaju bar neku dubinu -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.