878
Rihanna sebi spalila čelo “peglom” za kosu

Rihanna sebi spalila čelo “peglom” za kosu

878
SHARE

Rihanni se dogodila manja nezgoda prilikom peglanja kose. Lepa pevačica koja odnedavno ima crvenu boju kose, spalila je čelo “peglom” za kosu. “Nova frizura, nova opekotina od ‘pegle’ za kosu…prokletstvo, čelo mi uvek smeta”, napisala je pevačica na svom Twitter profilu i stavila sliku svog “spaljenog” čela.

22-godišnja pevačica se često šali na račun svog visokog čela, što je pokazala i natpisom na svom profilu. Uprkos “nezgodi”, uspela je napraviti frizuru za nastup u New Yorku. Javnost će ubuduće biti češće obaveštena o ovakvim informacijama iz Rihanninog života, jer je pevačica pre nekoliko dana na Twitteru napisala da je preuzela kontrolu nad svojim profilom. “Sada kad sam konačno preuzela svoju Twitter stranicu, nema više otrcanih statusa moje izdavačke kompanije”, napisala je mlada izvođačica.

27 KOMENTARA

  1. te inteligencije ko bi se spalio cisto ne zna sta hoce jooooooooooooj vise mi se svidjala ranije sad nezna sta hoce JOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ JBG TO JOJ NE TREBA NISTA ONA JE I ONAKO MNOGO POPULARNA OVO JOJ NE TREBA………………SVASTA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.