193
Rihanna se vraća Chrisu zbog problematičnog detinjstva?

Rihanna se vraća Chrisu zbog problematičnog detinjstva?

193
SHARE

Glavni razlog zašto se Rihanna stalno vraća Chrisu Brownu krije se u tome što je proganja teško detinjstvo i loši odnosi sa ocem, tvrde izvori.

Pevačicin otac Ronald Fealty ranije je otkrio da se borio sa zavisnošću od narkotika i alkoholizmom dok je Rihanna odrastala, a njen blizak prijatelj koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da je to razlog što je Rihanna ponovo sa Chrisom, urkos tome što se on i dalje viđa sa bivšom devojkom Karrueche Tran. “Rihanna je pokušavala da sve to zaboravi, ali takve stvari vas proganjaju”, izjavio je izvor za magazin Look i dodao: “Mislim da ona ne shvata da je to razlog što dopušta Chrisu da se tako ponaša prema njoj.” Izvor kaže i da Chris uživa da bude u ljubavnom trouglu, razapet između dve žene, kao i da ne planira da takvu situaciju okonča.

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ne znam da li u ovo da verujem, mada možda i da, jer je ovaj Chris stvarno kreten (izvinite na izrazu).Pre nekoliko godina je pretukao Rihanni, a ako je sada zavitlava to stvarno nije u redu.Svaka žena zalužuje poštovanje, i ako je on i dalje u vezi sa ovom manekenkom, a ujedno i sa Rihannom, to stvarno nije u redu.I još piše da on u tome uživa, mislim to je krajnje nepoštovanje prema Rihanna koja mu se možda samo vraća zbog svog teškog djetinjstva, i koja je strašno zbunjena, to je moj zaključak. :)

  2. Ovakve osobe kao on ne zasluzuju drugu sansu..ali dok god zene ne promene svoje stavove i razmisljana bice tucene i omalovazavane..zalosno ali istinito,zato devojke pazite na sebe i znajte da ovako nesto ljubav nije..

  3. Da, ni ja  ne razumijem kakve on veze ima sa njenim djetinstvom?
    Rihanna uskoro može biti povrijeđena i toga se jako bojim ! Ne želim da joj se to desi. I ne znam šta on glumi ? Ako voli Rihannu neka bude sa njom, Rihanna je svašta podnijela, ovo bi je moglo uništiti. Igra se sa njenim osjećanjima…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.