Start Stars Hot News! Rihanna se ponovo vraća bivšem: Pevačica se tajno viđa sa Drakeom?

Rihanna se ponovo vraća bivšem: Pevačica se tajno viđa sa Drakeom?

SHARE

Rihanna Arriving At The Mercer Hotel

Drake i Rihanna privukli su pažnju posetilaca MTV VMA after partyja, kada su u isto vreme napustili žurku u ponedeljak uveče, zbog čega su podstakli glasine da su ponovo zajedno, a izvori tvrde da se njih dvoje već neko vreme tajno viđaju.

RiRi i Drake, koju su bili u vezi tokom 2010. i 2011. godine, navodno su u subotu viđeni u jednom klubu, gde su ih telohranitelji štitili od radoznalih pogleda. “Drake je došao oko 10 uveče sa velikom grupom telohranitelja. Rihanna je stigla sat vremena kasnije, sama, ne računajući obezbeđenje”, rekao je jedan očevidac za E! News. “Sedeli su u odvojenoj prostoriji, svetlo je bilo zatamnjeno, a stolovi su ih odvajali od ostatka kluba. Sedeli su jedno preko puta drugog i izbegavali su fotografisanje, pošto su telohranitelji zamolili nekolicini fanova koji su se tu našli, da ih ostave na miru.”

Exclusive: Drake Arriving On A Flight At LAX

U prilog glasinama da su se Rihanna i Drake ponovo zbližili, govori i izjava jednog očevica koji je prisustvovao MTV VMA afterpartiju, na kojem su bile brojne zvezde, ali su sve oči bile uprte u njih dvoje jer se nisu odvajali cele večeri. “Svi su govorili o njima. Otišli su u isto vreme, ali ne zajedno, već kroz različite izlaze”, tvrdi jedan izvor.
Rihanna i Drake imaju burnu zajedničku prošlost, pošto je poznato da se kanadski reper potukao sa Chrisom Brownom zbog nje, a Drake se u nedavnom intervjuu prisetio ovog događaja: “Ja nisam nasilan, ali kada me neko izazove, neću se povući. To je bio jedan sramotan događaj, i sva ta medijska pisanja… Dva repera koja se svađaju zbog žene”, rekao je on.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR