275
Rihanna se kaje što je pružila novu priliku Chrisu Brownu

Rihanna se kaje što je pružila novu priliku Chrisu Brownu

275
SHARE

Thv

Rihanna je šokirala ceo svet nakon što se vratila svom dečku Chrisu Brownu, koji ju je pretukao 2009. godine. Kako se čini, pevačica je sad svesna toga da je uradila pogrešnu stvar.

Star magazine prenosi kako je Rihanna oseća da ju je Chris izdao i izneverio. “Rihanna je mnogo rizikovala sa Chrisom, dozvolivši mu da se vrati u njen život, učeći kako ponovo da mu veruje a onda i izašavši s njim u javnost. Svi u muzičkoj industriji stavili su ga na crnu listu nakon onog što je uradio a uz RiRinu podršku, povratio je poštovanje drugih”, prenosi jedan izvor. Chris Brown nedavno je izjavio kako nema nameru da se skrasi s jednom devojkom jer je premlad, a trenutno vreme provodi sa bogatašicom Chloe Green.

IZVOR: Life Content

17 KOMENTARA

    • slažem se nije se trebala vratiti mu ali to samo pokazuje kakav je on a kakva je ona… jednog dana njemu će to izaći na nos a mislim da je već počelo…svako dočeka ono što je i zaslužio…

  1. izvinite,ali da li vam je ona mozda rekla da se kaje? Kada budem to cula iz njenih usta ja cu verovati u to. Ja mislim da se ona ne kaje zato sto je rekla da je on ljubav njenog zivota,oni su prosli kroz sve zajedno i vole jedno drugo iskrenije nego neki od “najboljih” parova na svetu. Lupajte minuse koliko hocete, ali molim vas nemojte da verujete u ovo zato sto to nisu njene reci.

  2. Konacno je shvatila da nema sta da radi sa njim!!
    Bio sam razocaran kad je ponovo bila u vezi sa njim sad vec mogu da predahnem… :D

  3. Naravno da se treba kajati. Od početka nisam bila za da se ova veza obnovi. Znala sam da će ju Chris ponovo povrijediti, kreten! Rihanna zaslužuješ mnooooooogo boljeg ! <3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.