129
Rihanna razočarana u Chrisa Browna zbog prozivki u njegovoj novoj pesmi

Rihanna razočarana u Chrisa Browna zbog prozivki u njegovoj novoj pesmi

129
SHARE

Rihanna Arriving On A Flight In Australia

Nakon što je čula novu pesmu Chrisa Browna u kojoj on navodno govori o njoj na ružan način, Rihanna je svojim prijateljima navodno rekla da je razočarana i da on treba da odraste.

Slavni reper snimio je sa DJ Khaledom pesmu u kojoj navodno govori o RiRi i to ne baš na lep način. Kada je čula pesmu, koja još nije objavljena, Rihanna se prema rečima izvora razočarala u svog bivšeg dečka jer je verovala da oni mogu da ostanu u dobrim odnosima.
“Zaista je mislila da oni mogu ostati u kul i civilizovanim odnosima ali sada vidi da ne mogu. Vesti brzo putuju bez obzira na to u kom se delu sveta ona nalazi i on je znao da će ona da čuje za to”, rekao je izvor za HollywoodLife, te dodao: “Ovakve stvari ranije su je znemiravale ali ona sada zna da ne može ništa više da očekuje od detinjaste osobe kao što je Chris.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

6 KOMENTARA

  1. Stihovi su o tome da je navodno bila sa svim iz muzicke industrije kako bi postala popularna.Procitala sam to pre par dana.On je obicna skotina i nije trebala da mu se vrati.Kretencina.Nikad nece imati 5% njene popularnosti.Riri<333333333333333333.

  2. Pa prije nego sto pocnete pljuvati po Chris-u,Vidite da pise NAVODNO.A posto to govori izvor to NAVODNO,sigurno nije istina!!!!

  3. trebala je i ranije znati da je on loš čovjek ! Da nije za nju definitivno ! I ne znam kako neki govore da se pomire? Navedite mi bar jedan razlog zašto bi? Rihanna nije glupa i zna šta radi ! Pored svega što joj je učinio vi želite ponovo da vidite Rihannu i Chrisa skupa? NO WAY!!!! RiRi uz tebe smo #RIHANNANAVY4EVER <3!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.