407
Rihanna proslavila rođendan u Chrisovom društvu, nema svađe sa Katy Perry!

Rihanna proslavila rođendan u Chrisovom društvu, nema svađe sa Katy Perry!

407
SHARE

ri2s2

Rihanna je u sredu proslavila svoj 25. rođendan i to zajedno sa svojim starim-novim dečkom Chrisom Brownom. Njih dvoje proveli su dan na prelepim Havajima.

null

Daleko od očiju javnosti (ali ne i jednog paparaca), Chris i RiRi uživali su u šetnji plažom pre nego što su seli kako bi se na miru ljubili. Dobra vest za sve fanove pevačice jeste da između nje i Katy Perry ipak nema svađe, o čemu su pisali tabloidi. Katy je Rihanni čestitala rođendan napisavši: “Najsrećniji 25. rođendan želim mojoj devojčici Rihanni! Želela bih da sa tobom ispijam pića i kažem hajterima da idu dođavola!”

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA and PERKA) *_* NENAD JE LJUBAV MOGA ŽIVOTA!

    Jao kako su slatki…*ooo* ^—^ Drago mi je da je RiRi sretna! :P =D

  2. sama si transvezit somebodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.