296
Rihanna prinuđena da otkazuje koncerte zbog slabe prodaje ulaznica

Rihanna prinuđena da otkazuje koncerte zbog slabe prodaje ulaznica

296
SHARE

Rihanna se bori kako bi održala turneju u SAD-u. Naime, njena poslednja turneja nazvana “Loud” ne ide baš najbolje, barem ako je suditi po poslednjim informacijama.

Rihanna je bila prisiljena da otkaže koncerte zbog slabe prodaje ulaznica za njene nastupe. Brojke su zaista razočaravajuće pa je pevačica otkazala neke nastupe.

“To je bilo veliko razočaranje, prodaja je u nekim gradovima, kao što je Boston, toliko slaba da bi zaradom jedva uspeli da se pokriju osnovni troškovi kao što su rasveta i drugi rashodi. Menadžeri preklinju radio stanice pojedinih gradova da poklanjaju ulaznice za njen koncert”, izjavio je izvor za strane medije.

21 KOMENTARA

  1. E dzaba joj sto miliona gledanja na YT hitova broj jedan i svega ostalog.Koliko god pricali nece jos niko zameniti Madonnu na tronu…

  2. U EVROPI SU SVI KONCERTI RASPRODATI…..U ARENI O2 U LONDONU SU CAK 8 KONCERTA RASPRODATA PA JE DODALA I 9…..EVROPA JOJ JE POD NOGAMA….

  3. E i da, rihanna se oglasila na twiteru povodom ovog traca o otkazivanju i porucila: PRVO URADITE DOMACI PA ONDA TRACARITE

    OBJASNILA…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.