332
Rihanna: Predosećala sam da će me Chris napasti!

Rihanna: Predosećala sam da će me Chris napasti!

332
SHARE

Iako je od brutalnog premlaćivanja prošlo godinu dana, novinari Rihannu i dalje ispituju o napadu Chrisa Browna. Barbadoška lepotica je za OK! Magazine ispričala kako je videla da je odnos između nje i Chrisa sve lošiji te je predosećala da će je on napasti.

“Imao je problema s kontrolom, bio je nesiguran. Kad su ljudi nesigurni, postaju kontrol-frikovi te mogu postati agresivni i nasilni. Ne mora to samo biti fizičko nasilje”, rekla je Rihanna pojašnjavajući kako je cela priča s Chrisom na nju delovala izrazito emotivno iscrpljujuće i kako ju je to na neki način promenilo.

14 KOMENTARA

  1. e bre stvarno preterujes sa ovim… prebio te je pre godinu dana i svi smo uz tebe ali stv sto je mnogo mnogo je… govoris da hoces da zaboravis to sto se desilo a stalno dajes izjave u vezi toga samo ne bi li bila u novinama… SMARAS!

  2. ja mislim da je chris nije napao bez razloga.-.kako znamo da ona nije prva??
    ne kažem d aje on u pravu,ali…postoji šansa i ja ga ne mrzim–

  3. BRAVO,dosadio si sa njom i Chrisom!Svi znamo da je on jedan kreten koji ima problema u glavi sam sa sobom.Ali i ona nije nista pametnija,a kako vi mozete da znate sta se STVARNO tu dogodilo?Nikako!!!Mediji samo pisu lazi da bi se casopis (novine) bolje prodavale…Ona ga je stalno ucenjivala i zezala!
    Ne kazem da je Chris u pravu,ali Rihanna je krembil koja bi svakog normalnog dovela do ludila!!!

  4. slazem se sa @ilily..ni ja ga ne mrzim..trebaal je davati izjave prije doinu dana..a ne zadnje par mjeseci..al ajd..dobro je prosla

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.