150
Rihanna pravi pauzu u karijeri jer želi bebu?

Rihanna pravi pauzu u karijeri jer želi bebu?

150
SHARE

Dok njihova veza ponovo jača, Rihanna je izgleda spremna i da zasnuje porodicu sa Chrisom Brownom. Izvori tvrde da je pevačica zatražila od svoje izdavačke kuće da napravi pauzu u karijeri kako bi rodila bebu. 

Rihanna i Chris u poslednje vreme objavili su veliki broj zajedničkih fotografija na Twitteru, koje su pojačale glasine da je par ponovo zajedno. Sada njihovi bliski prijatelji tvrde da žele i da zasnuju porodicu. “Rihanna je pitala svoju izdavačku kuću da li može da napravi pauzu u karijeri, pošto želi bebu”, otkrio je izvor za magazin Closer, i dodao da su svi bili iznenađeni ovom molbom, s obzirom da je njen raspored popunjen do 2014. godine. Rihanna izdaje novi album svakih godinu dana i da je često na turneji, pevačica jednostavno nema vremena da se skrasi.

8 KOMENTARA

  1.  Da je sa Krisom , jeste , ali da sada zeli bebu to nije istina .
    Ne moze da napravi pauzu kad sledece godine ide na turneju .

  2. Iskreno ja mislim da je ovo laz jer Rih ide na turneju 2013 i stalno dodaje nove datume i rekla je da ce sutra objaviti veliku novost na Twitteru mi se iskreno nadamo da su datumi i da ce Srbija biti na spisku :)

  3. Pa iskreno, treba joj pauza kakva god bila. Za 7 godina 7 albuma + turneje i nastupi, mislim da je preumorna! Sto se mene tice ne mora da se odmara, obozavam njenu muziku ali devojka mora da je iscrpljena!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.