254
Rihanna poručuje: Sve me inspiriše

Rihanna poručuje: Sve me inspiriše

254
SHARE

59081_Rihanna6_123_450lo

Rihanna otkriva kako je maksimalno uključena u svaki projekat povezan sa njenim imenom, uključujući tu odluke vezane za izgled njenih koncerata ali i prodaju raznih proizvoda.

“Kao umetnica, inspiraciju privlačim sa svih strana”, objašnjava RiRi za Entertainment Tonight. “Iz svega što je oko mene, iz raznih kultura, raznih tekstura, gledanja u zgrade, gradove, grafite na zidovima. Nije bitno šta je u pitanju, inspiracija postoji u svemu”, smatra ona.

Rihanna (2)

Rihanna savetuje svojim fanovima da se uvek moraju radovati ostvarenju svojih životnih ciljeva. “Šta god da je to što volite, šta god vas čini srećnim, šta god vas čini strastvenim – automatski biste dali 100% sebe u to i ne biste to doživljavali kao kuluk. To je nešto u čemu uživate. Od toga gradite svoju karijeru, to postaje umetnost, šta god da to predstavlja za vas.”

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Mudro zboris,Riri! xD Zato mi i jeste idol.Mene ona inspirise.Svidja mi se sto je kreativna i dobro je savetovala fanove.

  2. Kako ona može sebe smatrati umetnikom kada ne piše sama tektove, niti piše muziku, sve što radi je otpeva i oni joj kompjuterski odrade to. Svaka njoj čast za karijeru i nisam hejter, ali malo je preterano smatrati sebe umetnikom pored mnogih talentovanih kantautora. :D

  3. @ReBel @Jelenaaa pa nije ona samo pjevacica ima i modnu liniju,par parfema i glumila je u dva filma tako da se slobodno moze nazvati UMETNIKOM!!!

  4. RIHANNA NAJBOLJA SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.