267
Rihanna poručuje: Neću propasti!

Rihanna poručuje: Neću propasti!

267
SHARE

PARIS : Rihanna

Fanovi su u poslednje vreme vrlo zabrinuti za Rihannu zbog njenog ponašanja, ali ona brani sebe, tvrdeći kako jednostavno nije shvaćena i da je negativno pisanje medija ne uzbuđuje.

RiRi kaže da joj je krivo zbog pisanja tabloida jer fanovi nemaju dobru sliku o tome kakva je ona u stvari. “Znam da me ne razumeju”, priča ona za časopis Glamoir. “Zato mi je bitno da ja znam ko sam u stvari. Nema načina da me ljudi znaju. Sve što oni imaju jeste par slika i neki nenormalan naslov. Ne možete promeniti to ko ste. Za mene je važno da znam ko sam ja i da radim na tome. Ja nikad neću propasti, ja imam kontrolu”, tvrdi pevačica.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

 1. Zelim da ti vjerujem, ali Boga mi ne mogu. To si, cini mi se, van kontrole vec odavno. Onaj zadnje spot sto je izbacila govori sve samo ne da je u kontroli bilo cega.

 2. Meni se cini da je Rihanna vec dugo van kontrole,kao sto je neko napisao,ovaj zadnji spot sve dokazuje :\ Ako nastavi da pije i da se drogira,mogla bi veoma lako da zavrsi kao Amy O.o 

 3. ma draga je meni riri i obozavan njene pisme i videe pogotovo  stay i diamonds  al ova zadnja pisma mi nije nesto a spot je…neman rici za spot al nece propast ako jon sljedeci singl bude normalan

 4. Kod Rihanne Fanovima Smeta:
  Sto Se Drogir*.
  Smea Km Mnogo Toga,
  Meni Je Ona Savrsena!
  I Kod Pevaca Se Gleda Glas,A Ne Nesto Drugo!

 5. Samo mi nije jasno kako to da je spot za Wrecking Ball od balave Miley, koja ima jedva 20 i koja se gola ljulja na kugli,toliko savrsen,a po Rihanninom Pour It Up-u pljujete onako najgore,ali nmvz, ima nas raznih..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.