Start Stars Hot News! Rihanna ponovo naljutila fanove zakasnivši na koncert dva sata

Rihanna ponovo naljutila fanove zakasnivši na koncert dva sata

SHARE

Rihanna

Rihannini fanovi u Holandiji napustili su njen koncert besni nakon što se pevačica pojavila sa dva sata zakašnjenja na nastup koji je pdržan pre nekoliko dana.

Dvadesetpetogodišnja pevačica obilazi evropske gradove u okviru svoje svetske turneje. Interesovanje za njene koncerte je veliko, ali turneju prate i brojne kontroverze, a poslednja u nizu je incident na koncertu u Antverpenu koji je održan u sredu 5. juna, kada je RiRi stigla sa dva sata zakašnjenja. Mediji pišu da je zakasnila zato što je čitav dan provela u šopingu u Parizu, a kao da to nije dovoljno, publika nije bila zadovoljna njenim nastupom, nazvavši ga dosadnim. “Postojao je zid između Rihanne i publike. Pop ikona skoro dva sata pevala je na plejbek”, napisao je između ostalog muzički kritičar Sasha Van Der Speeten i dodao: “Samo je promumlala par reči. Izgledalo je besramno i kao da je nije briga. Koliko lenja moraš da budeš, devojko? Osim što se malo njihala napred i nazad kao drogirana tokom izvođenja pesme ‘We Found Love’, ona skoro uopšte nije plesala.”
Razočarani fanovi svoj bes ispoljili su putem Twittera, ali izgleda da ovaj incident neće umanjiti veliko interesovanje koje vlada za njenim koncertima širom Amerike i Evrope.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR