Start Stars Hot News! Rihanna ponovo na udaru kritika zbog konzumiranja marihuane

Rihanna ponovo na udaru kritika zbog konzumiranja marihuane

SHARE

riri

Rihannu već neko vreme prati imidž “loše devojke”, a ona nikada nije krila da s vremena na vreme isprobava neke nedozvoljene supstance. Sada je ponovo na udaru kritika zbog svog ponašanja i zbog toga što objavljivanjem fotografija na kojima puši marihuannu predstavlja loš uzor za svoje mlade fanove.

Slavna pevačica neretko na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima puši marihuanu, a poslednja u nizu je fotka iz Amsterdana na kojoj u ruci drži veliku smotanu “cigaretu”. Zbog toga su se pobunile brojne humanitarne i nevladine organizacije koje su kritikovale ove pevačicine poteze i pozvali čelnike modnog brenda “River Island”, za koje je ona kreirela modnu kolekciju, da raskinu saradnju sa RiRi.
“River Island treba da je otpusti pošto je mnogim devojčicama ona uzor, ali očigledno loš uzor. Da su ljudi iz River ISlanda zaista zabrinuti za posledica korišćenja dorge, ne bi podržavali nekoga ko tako javno koristi drogu. Razočaravajuće je što Rihanna na taj način normalizuje kanabis”, rekla je Lucy Dave iz jedne organizacije, dok je Paul Jenkins iz druge dobrotvorne kuće rekao: “Ona podržava mit da je kanabis bezbedna droga, iako u stvari može da poveća rizik od mentalnih bolesti, posebno kod mladih.”
Rihanna je ranije priznala da s vremena na vreme puši marihuanu, te da se trudi da bude iskrena. “Postavljam svoje fotografije na kojima pušim da bih pokazala istinu o sebi. Imam mnogo toga na pameti, zašto bih još sebi to otežavala tako što sam neiskrena?”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR