220
Rihanna podigla atmosferu na All- Staru vrućim nastupom

Rihanna podigla atmosferu na All- Staru vrućim nastupom

220
SHARE

Nedelju dana nakon što je losanđeleskim Staples Centrom žarila i palila na 53. dodeli Grammyja, Rihanna se vratila na “mesto zločina”.

Ovog je puta seksi barbadoska pevačica nastupala u poluvremenu košarkaške NBA All-Stars utakmice. Rihanna je u Staples Centru otpevala svoje najveće hitove, među kojima i “Umbrella”, “Only Girl (In the World)”, “Rude Boy” i “What’s My Name?”, a tokom nastupa su joj se nakratko pridružili reper Drake i Kanye West. Uoči utakmice je nastupao Lenny Kravitz, a za pevanje himni zaduženi su bili Melanie Fiona odnosno Josh Groban.

[youtube 2bsbE8TzLXg]

Osim Rihanne, koja je u nedelju proslavila svoj 23. rođendan, među brojnom publikom su se našla još mnoga poznata lica. Susret su tako, između ostalih, pratili i Beyonce i njen suprug Jay-Z, Diddy, Stevie Wonder, Bruno Mars, Keri Hilson, Ne-Yo, Gene Simmons, Steven Tyler, Dustin Hoffman, Spike Lee, Warren Beatty i njegov sin Benjamin, Rick Fox, Snoop Dogg, Terrell Owens, Chris Tucker, Forest Whitaker, Noah Wyle, Ellen Pompeo, Venus Williams, Rupert Murdoch i njegova supruga Wendy Deng, Jack Nicholson i njegov sin Raymond, Cee Lo Green, John Legend i Chrissy Teigen te Mark Wahlberg sa sinovima Michaelom i Brendanom.

12 KOMENTARA

 1. niste napisali da je posle nastupa, sedela dO Justina B. i da su se neprestano smejali :D

  Nastup je objasnio, i to jos pevala na rođendanu…Evo zanimljivih momenata:

  4:19 ispAda joj minđuša :)
  6:48 Drake menja reci pesme i čestita joj rođendan <3
  8:35-9:05 najbolji deo

  nmg vise, juce sam pogledao 1000 puta nastup :DDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.