235
Rihanna planira da usvoji dete s Haitija?

Rihanna planira da usvoji dete s Haitija?

235
SHARE

Rihanna navodno planira da usvoji siroče s Haitija. Izvori bliski pevačici, koja je ranije otkrila kako se boji porođaja, otkrivaju kako je Rihanna sve bliža odluci o tome da pruži dom i roditeljsku ljubav usvojenom detetu.

“Potpuno je ozbiljna što se toga tiče i sve je odlučnija. Ne vidi sebe u ulozi biološke majke, nema muškarca uz sebe, a nakon cele drame s Chrisom Brownom, prema muškom je rodu jako sumnjičava. Najvažnije joj je da svoj život posveti nekom drugom, a ne samo sebi”, otkrio je jedan izvor američkim medijima. Ista osoba dodaje kako pevačici veliku podršku u toj odluci daju Beyonce i njen suprug Jay-Z, koje je Rihanna zamolila da budu kumovi njenom detetu.

17 KOMENTARA

  1. jadno i bedno je to sto dajete minuseve na misljenja drugih.
    ja mislim da ce biti losa majka, ne zato sto je mrzim,vec zato sto sam shvatio 
    da je ona mlada i neizivljena, a svi znamo sta mladim mamama fali u 40…

  2. japi ae ne lupaj! -.- Ti znas sta fali mladim mamama…Moje misljenje je da ona -jos- nije spremna da bude majka jer to zahteva veliku odgovornost,a i nekako ne mogu da je zamislim u ulozi majke.Ako vec hoce da uzme dete,neka to radi iz ljubavi,a ne da bi njime trenutno zaokupila svoju paznju.Ipak,dete nije neki ‘projekat’ vec zivo bice!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.