2690
Rihanna opet promenila svoju frizuru, sad ima kovrdže

Rihanna opet promenila svoju frizuru, sad ima kovrdže

2690
SHARE

Osim što je odnela nagradu za najbolju američku R&B pevačicu, u nedelju uveče Rihanna je u Los Angelesu otpevala i nekoliko svojih pesama. Za dodelu American Music Awardsa opet je promenila frizuru. Svoju dugu crvenu kosu ukovrdžala je poput pevačica s početka 90-ih godina.

[youtube -_Ukt6aMzqw]

Svoje modne kombinacije promenila je čak nekoliko puta. Dobro raspoložena Rihanna je nakon preuzimanja nagrade iz šale lupila Nicki Minaj po guzi. Tokom trosatne dodele u backstageu se zabavljala s prijateljicom Katy Perry.

19 KOMENTARA

  1. Joj Bravo ne moze joj uvijek ista biti….ccc….Znaci nije se ni trebala pocesljati kad je ustala i trebala je takva doci na dodjelu xD…I da kako si moga napisati u Bravu broj 207 da se Rihannin novi album zove ‘Load’??? xDDDD :DD Riri queen <3

  2. PA LEPSA JOJ JE BILA ONA SKROZ ISPEGLANA KOSA… AL ONA JE UVEK LEPA… ♥♥♥♥RIRI QUEEN 4EVER!!!!♥♥♥♥

  3. Bravo priberitese malo ..cccc..bolje da ste postavile da je snimila novu pesmu sa eminnom ….I baj joj exstra stoji kovrdzava kosa..<333 LOVE RIRI

  4. kako ste glupe, ovo nije njena kosa vec umeci koje koristi danas 50% crnkinja jer im je tesko odrzavati njihovu prirodnu kosu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.