159
Rihanna odletela kući kako bi oplakivala baku sa porodicom

Rihanna odletela kući kako bi oplakivala baku sa porodicom

159
SHARE

Pevačica je odletela za Barbados a prethodno je otkazala svoj nastup u Madridu, jer ju je smrt bake jako potresla.

null

Clara “Dolly” Braithwaite izgubila je bitku sa rakom za vikend, pa je njena slavna unuka odlučila da je oplakuju kod kuće. Ona je na svom Twitteru prethodno postavila fotku kako se ukrcava u avion uz komentar “Dolazim da te zagrlim mama”. Ipak, RiRi se vrlo brzo vraća nastupima, jer za vikend peva u Londonu.

21 KOMENTARA

  • ljudi,samo da znate ono za koncert u svedskoj nije istina !!!!!
   prerovila sam cijeli internet!!
   a za ririnu baku mi je jako zao R.I.P. Dolly :'(

 1. Iako je napravila skandal u Svedskoj, sto se na neki nacin opravdava zato sto joj je baka umrla, ja nju i dalje volim kao izvodjaca.Kraljica bila – kraljica ostala.

 2. e ovo je dokaz brt da za tu bolest ne pomazu ni silne pare(za operacije,zracenja),koje Rihana ima naravno :/ :'( ako ste shvatili sta hocu da kazem… :'(..zamislite koliko ce joj biti tesko da peva posel toga :/

 3. Mora nastupiti,iako joj je umrla,jer su svi ti ljudi platili,to vam je posao,;) Ovo se nije desilo samo RiRi.Nije joj lako sigrno joj je ovo najtezi period zivota jos je izaso svasta sa drogom i svacim..Stv..

 4. @Smiler and Beliber: u popunosti se slazem sa tobom,i meni je pre 3 nedelje preminula bliska osoba.Nikakve pare ne mogu spasiti osobu :'(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.