1073
Rihanna: Nisam ja kriva što sam seksi!

Rihanna: Nisam ja kriva što sam seksi!

1073
SHARE

Rihanna se odlučila braniti od zlih jezika žena koje je napadaju zbog naglašene seksualnosti. Pevačica kaže da su one verovatno “nezadovoljne same sobom” te se zato iskaljuju na njoj. Poznata po seksi kostimima i izazovnim odevnim kombinacijama, Rihanna ističe kako je ponosna na svoje telo te ga voli pokazivati, a one koji je zbog toga napadaju naziva licemerima.

“Neki ljude misle da sam previše seksi i to im iz nekog razloga smeta. Devojke ne vole videti drugu devojku koja je seksi obučena i izgleda izazovno, to im smeta. I uvek će biti tako, ljudi će imati svakakvo mišljenje i komentarisati kako izgledam, šta govorim i šta nosim na sebi. I uvek će jedva dočekati da nešto kritikuju, najviše žene. One su verovatno nezadovoljne sobom, trebale bi se radije pobrinuti za svoj život”, kaže Rihanna.

Iako je kritike ljute, na pada joj na pamet da se menja zbog njih. “Znam da javne osobe ponekad mogu iritirati ljude. Stalno me gledaju, vidi mi se guza, ili mi ispadaju grudi, i shvatam da im to može ići na živce. Ali ja mogu raditi ono što me usrećuje i šta želim. Nisam ja kriva što sam seksi i sigurno se neću menjati”, kaže lepa crvenokosa pevačica.

15 KOMENTARA

  1. more zanessssssssssssssss!!!! pre je pricala da nije zadovoljna svojim izgledom a sad nisam kriva sto sam seksi i vrega ostale djevojke fuj!

  2. BRAVO RIRI UZ TEBE SMO RIRI MI TE VOLIMO ,RIRI MI TE VOLIM POZDRAVLJAM SELENU I ???XD (KOMENTARI SU VAM SUPER)
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  3. Glupa crncuga!!!!!Smrdi joj dupiste crnacko na kilometar a govori da je sexi…mrs u vukojebinu iz koje si dosla Rijana!!!!

  4. tc tc…e ako je ona doshla iz vukojebineeee onda nzm ni ja……
    ona je prelijeeeeeppppa,znachi stv prelijepa,ali joj ne stoji crveni ruz i owa ispeglana kosa…….najbolje joj stoji poluduga crwena kosa + lokne

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.