Start Stars Hot News! Rihanna: Nikada se ne bih skinula za novac, uradila bih to iz...

Rihanna: Nikada se ne bih skinula za novac, uradila bih to iz svog uverenja

SHARE

Rihanna je otkrila kako nema tih novaca za koje bi se skinula do kraja. Baš zbog toga odbila je ponudu časopisa Playboy da otkrije sve svoje draži no kaže kako bi se odeće rešila pod svojim sopstvenim uslovima.

“Da se već skidam do kraja, uradila bih to na otmen način i za to ne bih uzela novac. Uradila bih to samo ako želim, svojevoljno, a ne da mi neko plati”, kaže pevačica te dodaje kako je Playboyeve ponude odbila jer oni u zamenu daju ispisani ček. Da se iz nekog svog razloga i odluči skinuti, kaže kako bi to njenoj porodici, a osobito majci, sigurno bilo neugodno. “Ubila bi me”, veruje pevačica.

Iako za sada ne želi pokazati svoje golo telo, Rihanna uživa u pogledu na tuđe, i to žensko. Naročito je impresioniraju tuđe grudi. “Sama na tom području nemam baš puno, pa sam opsednuta tuđima. Sve vreme hvatam žene za grudi, volim ih osetiti, a kad vidim neke stvarno prekrasne, poželim da su i moje takve”, rekla je 22-godišnja pevačica. “Žene su prekrasne. Na zanimaju me na taj način, ali zaista su seksi”, kaže.

OSTAVI KOMENTAR