Start Stars Hot News! Rihanna neumorno kopira Lady Gagu?

Rihanna neumorno kopira Lady Gagu?

SHARE

Lepoj Rihanni, koja je nastupala u francuskom Lyonu, je čini se, ponestalo ideja za stajling i scenski nastup, pa je većinu elemenata “pozajmila” od koleginice Lady Gage. Naime, neumorna Rihanna na prekjučerašnjem je koncertu imala skoro isti kostim kakav je Lady Gaga nosila kada je nastupala u Cardiffu, glavnom gradu Walesa, ali i na nekoliko prijašnjih nastupa.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Osim poprilično isečenog kombinezona, Rihanna je na sebe navukla Mickey Mouse kacigu, dok smo nešto slično, na istu temu već imali prilike videti na Lady Gagi.

Da stvar bude gora, američki mediji naveliko su se raspisali o Rihanninom kopiranju Lady Gage i kada je bolest u pitanju. Naime, nakon što je prekjuče žurno prevezena u bolnicu nakon svog nastupa u Švicarskoj, mnogi su naveli da je 22-godišnja pevačica to inscenirala kako bi zadobila istu medijsku pažnju kao što ju je dobila Gaga kada je tokom turneje završila u bolničkoj postelji.

Podsetimo, Lady Gagi je na nedavno održanom nastupu na Novom Zelandu pozlilo tokom izvedbe hita “Bad Romance”, neuspešno je pokušavala pratiti koreografiju, ali je izgubila
ravnotežu, sela na pozornicu te tako jedva otpevala pesmu do kraja. Nakon toga odvezena je u bolnicu.

OSTAVI KOMENTAR