Start Stars Hot News! Rihanna ne želi da objavi pesmu “Love Story” kao singl zbog svađe...

Rihanna ne želi da objavi pesmu “Love Story” kao singl zbog svađe sa Ciarom?

SHARE

cicifuture3

Ciara je možda glavni razlog zašto Rihanna neće objaviti pesmu “Love Song”, koja je mnogim fanovima omiljena sa njenog aktuelnog albuma “Unapologetic”, kao svoj naredni singl.

Poznato je da Rihanna nije u dobrim odnosima sa Ciarom, a njihovo neprijateljstvo traje još od 2010. godine, kada je Ciara javno izjavila da se Rihanna nije lepo ponela prema njoj na jednoj žurki. Od tada su njih dve često razmenjivale neprijateljske poruke putem Twittera, a sada je sve to dostiglo vrhunac, pošto Rihanna navodno nikada ne izvodi ovu pesmu i neće da je objavi kao singl pošto je pesmu radio producent Future, inače Ciarin dečko. On je u jednom intervjuu rekao da bi njihova svađa mogla da bude razlog toga što je pesma zapostavljena.
“Nikada nismo snimili spot, nikada ne nismo izveli na nastupu. Ne znam da li je to zbog ove situacije između njih dve ili jednostavno nije došlo pravo vreme za pesmu”, rekao je on za The Source i dodao: “Ponekad je teško otvoreno progovoriti o svom privatnom životu, o svojoj vezi, jer uvek želiš da ti muzika bude na prvom mestu. Želiš da muzika bude najvažnija karijera od svega što predstavljaš.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR