882
Rihanna ne može bez Chrisa: Šalje mu ljubavne poruke i posećuje ga

Rihanna ne može bez Chrisa: Šalje mu ljubavne poruke i posećuje ga

882
SHARE

Rihanna ne može da zaboravi Chrisa Browna koji ju je pretukao pre tri godine. Iako mu je donedavno bilo zabranjeno da se približi lepoj pevačici, ona je bila srećna kada je sudska odredba prestala da važi.

Više puta je izjavila kako je s njim u dobrim odnosima i da ga ceni kao muzičara, a čini se da ponovo želi i nešto više. Njeni prijatelji smatraju da Rihanna još uvek voli nasilnog Chrisa pa mu svaki dan šalje ljubavne poruke. Nedavno ga je posetila u njegovom studiju u Los Anđelesu, gde snima novi album. Nedavno je RiRi nezvanično otkrila da se ona i Chris ponovo viđaju.

12 KOMENTARA

  1. Bas bolesno razmisljanje…hteti nekog ko te je pretukao na mrtvo ime jer si zatekla sms poruke druge devojke na telefonu..ni kriv ni duzan dobijes batine,i hoces po jos!ona barem ima milion alternativa,i ima dobar zivot,fanove…sta ce joj jedan takav uzurpator i nasilnik.imam 21 godinu,i mozda malo zrelije razmisljam od pojedinaca ovde.

  2. Hhahahhahahhah Rihanna kreten xD oce da se vrati momku kojij ju je pretukao,vau,koja glupaca ali boli me uvo za nju kad je glupa. Izgleda da Chris mora jos jednom da je zilema da se opameti :P ♥Chris Brown♥

  3. Vi mene zajebavate?!Da se vrati ovom kretenu,koju ju je pretukao,varao,lagao i manipulisao?!Ne.Vi ste glupi što podržavate to i ona je glupa što mu se vraća,a njega neću da kmentarišem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.