126
Rihanna: Ne mogu da verujem da sam se Chrisu vratila i nakon...

Rihanna: Ne mogu da verujem da sam se Chrisu vratila i nakon što me je istukao

126
SHARE

Rihanna se još jednom osvrnula na na događaj iz prošle godine kada ju je istukao tadašnji dečko Chris Brown. Pevačica je ljuta sama na sebe što nije ranije uočila da je u vezi u kojoj ima zlostavljanja. “Našla sam se u situaciji za koju sam uvek govorila da se meni nikada neće dogoditi”, rekla je Rihanna. Iako je dečka ostavila nakon što ju je izudarao, pevačica mu se nakratko vratila, a sada ne može da veruje da je tako nešto uradila i žali što tu vezu nije završila i ranije.

Uprkos groznom iskustvu, Rihanna kaže kako nikada nije želela ničije sažaljenje. “Mrzim to što su ljudi uopšte saznali šta se dogodilo, nikada ne bih želela da neko plače zbog mene. To je problem kod mene, čak i kada sam u lošoj situaciji, izgradim oko sebe zid i toliko se pretvaram da mi nije stalo da uspem uveriti i samu sebe”, otkrila je Rihanna.

8 KOMENTARA

  1. Ne mogu ni ja da vjerujem…OMG RiRi,zar je trebao i drugi put da te pretuce da ga zaboravis?! Ti zasluzujes mng vise! Volimo te! <3 <3 <3

  2. 1.Bravo ovo nije istina
    2.Rihanna i Chris su rekli da vise nikada nece da pricaju o tome sta se desilo izmedju njih dvoje.
    3.Prestanite sa glupostima
    … Ja i dalje volim Chrisa jer mi je on naj pjevac,a naravno da cu uvijek voljeti Riri,i ako mrzite Chrisa zasto komentarisete? Znamo da ga mnogi mrze zbog toga sto je uradio.Pozz

  3. ja licno mislim da je ovo jedna debela laz!!!!! pa zamislite da je neko was prebio da li bi mu se wratili!!!!! nebi mu prisli u to sam sigurna i da ga vidite okrenuli bi glavu i nastavili dalje sa svojim ziwotom!!!!chris je samo jedan ludi manijak koji se werowatno drogira ili je mentalno bolesan!!!!! CHRIS IS THE WORST PERON IN THE WORLD!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.