Start Stars Hot News! Rihanna nastupa na 2012 MTV VMA!

Rihanna nastupa na 2012 MTV VMA!

SHARE

MTV je danas dodao novo ime na listu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli Video Music Awards: u pitanju je internacionalna pop senzacija Rihanna!

null

Prema rečima zvaničnika ove muzičke televizije, Rihannin nastup na VMA 2012 neće biti ni nalik ničemu što smo do sada imali priliku da vidimo od ove dame – a šansu da se u ovo uvere imaće gledaoci MTV-ja uživo, u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. septembar, u 01:30!

null

Lista prezentera na VMA 2012 bogatija je za 5 novih imena: u pitanju su 2 Chainz The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones i Ke$ha! Njih dvoje sada se nalaze u društvu Miley Cyrus, Mac Millera, Wiz Khalife i američkog gimnastičkog olimpijskog tima, koji će u noći između 6. i 7. septembra izaći na podijum i uručiti nagradu jednom od pobednika.

null

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex.

OSTAVI KOMENTAR