Start Stars Hot News! Rihanna: Moja i Chrisova veza je neraskidiva

Rihanna: Moja i Chrisova veza je neraskidiva

SHARE

Pomirenje Rihanne i Chrisa Browna već mesecima je glavna vest u medijima, ali od kada je u januaru priznala da su ponovo zajedno, pevačica više ne želi da krije svoju vezu i otvoreno govori o njihovom odnosu.

Park, koji je 2009. raskinuo kada je Chris brutalno napao Rihannu, zbog čega je završio na sudu, posle meseci spekulacija, potvrdio je pomirenje i uprkos kritikama javnosti, Rihanna insistira na tome da je sada srećna. “Dobili smo novi početak i zahvalna sam na tome. To je ono što sada želimo, snažno prijateljstvo koje je neraskidivo. Sada kada samo odrasli, možemo to da uradimo kako treba”, izjavila je ona u intervjuu za magazin Elle. Na pitanje zašto je oprostila Chrisu nakon onoga što joj je uradio, Rihanna je odgovorila da to nije bila ishitrena odluka. “Imam svoje razloge, koji su veoma lični. Mnogo razloga. Suština je da ga poznajem. Morala sam mnogo da razmišljam o tome i imala sam dosta vremena za to. Želela sam to da uradim zbog sebe”, izjavila je ona.

Mnogi su kritikovali ovaj njen potez zbog toga što je loš uzor za druge žene koje trpe nasilje, ali ona kaže da se pomirila sa Chrisom samo zbog sebe i ni zbog koga drugog, kao i da pomirenje ne znači da je prihvatila njegovo ponašanje od pre četiri godine. Na pitanje da li je nejna nova pesma “Stay” posvećena Chrisu, Rihanna kaže: ” To je pesma o bliskoj ljubav za koju želite da traje zauvek. Ne možete da imate takav osećaj sa svakim. Rekla bih da je Chris osoba sa kojom imam takvu vezu.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR