275
Rihanna: “Mislila sam da je Russel Brand totalni idiot”

Rihanna: “Mislila sam da je Russel Brand totalni idiot”

275
SHARE

Pevačica Rihanna, pravim imenom Robyn Fenty, nedavno je pozirala za majsku naslovnicu australijskog izdanja časopisa Cleo. Osim što je pozirala u pomalo otvorenoj beloj mini-haljini, Rihanna je dala i kratki intervju. Tako je komentarisala kako je, kad je tek upoznala glumca Russella Branda, bila prema njemu prava kučka.

“Prvi put sam ga upoznala dok me intervjuisao za TV. Bila sam bolesna i to mi je bio najgori intervju ikad. Povraćala sam u kantu ceo dan, a i lekar mi je dao injekciju. Ništa mi nije bilo smešno. Mislila sam da je to bio najgluplji intervju koji sam napravila u svom životu pa sam se pitala zašto pričam s tim idiotom”, ispričala je Rihanna i dodala kako je nekoliko meseci kasnije uradila novi intervju s njim i shvatila kako je Russell veoma smešan.

“Verovatno sam ispala prava kučka, ali sam to shvatila tek nekoliko meseci kasnije”, zaključila je Rihanna, dobra prijateljica Russellove supruge Katy Perry.

19 KOMENTARA

 1. Vjerovatno mi necete vjerovati za ovo sto cu vam rec, al to je stvarno bilo.
  Jednom u skoli zadnji ca, mi trazili od nastavnika da nas pusti da idemo kuci, on je nama rekao: “Ma kavkoj kuci idite u ucionicu, sad ce poceti cas”. Mi sm, onako, svi neraspolozeni sto nam ne da da idemo kuci, dogovarali se da ga molilo dok nas ne pusti, NISMO NI TABLU HTJELI OBRISATI. Kad je usao nastavnik u ucionicu i vidjeo da tabla nije obrisana, pita on:”Ko je redar?” Javise se redari. Kaze nastavnik:”Sto niste obrisali tablu?” Oni rekose:”Nastavnice mislili smo da ce te nas pustiti da idemo kuci.” A njima nastavnik:”Djeco draga nije isto misliti i sr-ti.” :-)
  Tako da rijana nije isto misliti i sr-ti. :-)

 2. Lara
  Pa dobro hoces li ti ispravljati svaku gresku ovdje, pa onda obavezno napisati NEMO SIRITI NEOBRAZOVANJE. Zadnji ili poslednji isti je to vrag. Na isto se misli. Jedino ako si glupa, pa ne mozes skontati na sta se misli. Nisi ti V.S.Karadzic. Mislim treba ispraviti gresku al smaras sa tim greskama. Pise se ovako, ne pise se tako itd.

 3. ona je prije bila prava zvijezda,imala je spot sa malim decakom,a sada…

  prestala sam je slusati!od one nesrece posve se promjenila… a sada

  crisu i oprasta

 4. ona je meni bila posve okee. prije sam je vise slusala al sad mi nije nesto….ima dobrih pjesama al mi je prije draza bila…

 5. Hahahah,ja ne mislim, a ustvari,vidi ko mu kaze.Russell je najbolji.
  Onaj reper koji je rekao Rihanni da izgleda kao mali ljuti pas, u pravu je hah :) :D hahha

 6. @LuNa
  Ne znam sta je nju njena nastavnica ili profesorica u skoli ucila, al mene je moja ucila da je pravilno i zadnji cas i poslednji cas.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.