Start Stars Hot News! Rihanna: Matt Kemp je moj novi dečko

Rihanna: Matt Kemp je moj novi dečko

SHARE

Lepa Rihanna, koja se poslednjih dana našla na meti pomahnitalog obožavatelja koji joj šalje pohotne i uznemiravajuće poruke, po prvi je put javno otkrila da je njen dečko bejzbolaš LA Dodgersa Matt Kemp. S novim dečkom, Rihanna se napokon počela pojavljivati u javnosti, ali sudeći prema njenim izjavama čini se da njihova veza nije ozbiljna kakvom je već nekoliko nedelja prikazuju u medijima.

“Matt Kemp je moj dečko. Sve je to novo i zabavno i nije ništa preozbiljno. Ne želim ni s kim nešto što će mi oduzeti previše energije i vremena u bilo kojem negativnom smislu”, priznala je 22-godišnja pevačica za radijsku emisiju Ryana Seacresta.

Podsetimo, Rihanna i zgodni bejzbolaš prvi su put viđeni u Meksiku gde su izmenjivali nežnosti, a sve to zabeležili su agilni paparazzi i tako razotkrili njihovu ljubavnu vezu. Takođe, nedavno su se bliski prijatelji barbadoške pevačice raspričali o njihovom zajedničkom životu, odnosno o tome da je Rihanna upoznala Mattove roditelje te da ga je pozvala da žive zajedno.

OSTAVI KOMENTAR