195
Rihanna krasi naslovnu stranu Rolling Stonea

Rihanna krasi naslovnu stranu Rolling Stonea

195
SHARE

Pevačici Rihanni u poslednje vreme navodno baš ne ide najbolje s muzičkom karijerom. Ipak, ona je samopouzdano odlučila da pozira za naslovnicu časopisa Rolling Stone.

U minijaturnim ostacima farmerica i beloj majičici pozirala je fotografu. Ipak, Rihanna mu je, naslonjena na ogradu, pokazala svoju oblu guzu i dala zavodnički pogled. Rihanna je naslovnicom pokazala da ne gubi svoj seksipil.

Pevačica je nedavno u jednom intervjuu izjavila kako joj je to što ju je bivši dečko Chris Brown istukao pomoglo da bude bolja osoba zbog čega je naišla na kritiku brojnih žena.

14 KOMENTARA

  1. jesam…. VOLELA…volim ja njene pesme i to ali sve vise se pretvara u kurvu…msm spot za s&m, “sex is in the air, i love the smell of it”, slika se tako, izjave su joj opicene i sl…msm -.-

    • Pa de malo pogledajte druge spotove kako su bezobrazni govore to o Rihanni jer je ona imala oduvjek dobre i normalne spotove,,,,Rihanna je najbilja!!!

  2. slažem se sa mallom…. :PP to sam i ja svima govorila….za taj tekst iz s&m….mni je rihanna najbolja bila prije one love the way u lie…msm bila je tad najnormalnija..sad se ufurana na kvadrat….misli da je boginja ljepote….da je ultracool….nek ju je prebio chris….sada sigurno svi mislite: jaooo cuj nek ju je prebioo kako grozna izjava..-reci cu vam da nije grozna….jer chris brown je nju prebio jer ju je zatekao u krevetu sa drugim momkom i pitao je sta se zbiva a ona mu je hladno rekla: izvini, poznajemo li se?? pa ja da sam chris ja bi joj glavu otkinula -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.