Start Stars Hot News! Rihanna izdaje knjigu o svojoj muzičkoj karijeri

Rihanna izdaje knjigu o svojoj muzičkoj karijeri

SHARE

Rihanna

Rihanna je upravo završila rad na svojoj prvoj knjizi, javljaju strani mediji. Iako je njen sadržaj još uvek obavijen velom tajne, nešto je ipak procurelo; “The Last Girl On Earth” sadrži detalje sa snimanja poslednjeg Rihanninog studijskog albuma “Rated R” te komentar njenog kreativnog direktora Simona Henwooda. Knjiga će se na tržištu naći polovinom godine, ima 144 stranice, a cena će biti 50 dolara.

Međutim, zlobnici su već krenuli postavljati pitanja vezana za najnoviji Rihannin projekat; nikome nije jasno kako se RiRi uspela baviti pripremanjem literature o sebi i svom “uspehu” između mnoštva golišavih snimanja i uzaludnih pokušaja promovisanja singlova s njega, koji na američkim top listama ne beleže neke uspehe.

Pevačica koja je dosad imala jedan suvisli hit boravak na stranicama tabloida može zahvaliti svom bivšem dečku Chrisu Brownu koji ju je na vrhuncu prvog naleta slave brutalno pretukao. Pomoglo joj je i curenje privatnih golišavih fotografija u javnost koje su joj otvorile put ka nesputanoj golotinji koja ne prestaje. Iako se Rihanna u javnosti često izjašnjava protiv građenja karijere na golišavim fotkama, u praksi su stvari malo drugačije, zapravo, u praksi su stvari – gole!

OSTAVI KOMENTAR