Start Stars Hot News! Rihanna “ispalila” prijatelje i porodicu zbog Chrisa Browna

Rihanna “ispalila” prijatelje i porodicu zbog Chrisa Browna

SHARE

Glasine o pomirenju Chrisa Browna i Rihanne sve su jače i jače, a najnovije informacije otkrivaju da je pevačica toliko zaljubljena u svog novog-starog dečka da je zaboravila na svoje prijatelje i porodicu.

Par je viđen kako provodi Božić zajedno, a izvori kažu kako je zbog toga “ispalila” svoje prijatelje i članove porodice. “Odmah je odputovala u Los Anđeles kako bi bila sa njim. Bez razmišljanja je ostavila svoje prijatelje i porodicu, jedina osoba koja joj je na umu je Chris, svi su na drugom mestu,” otkrio je pevačicin blizak prijatelj.
Izgleda da je i Chris jednako zaljubljen, pošto izvori tvrde da želi da iznenadi Rihannu slikom koju je sam naslikao i da joj na taj način pokaže koliko je voli. “On i Rihanna su ludi jedno za drugim. Chris se sjajno proveo sa Rihannom za Božić, ali se uplašio kada je došla kod njega jer je tokom protekla dva meseca radio na slici za nju. Naslikao je kako je ljubi u obraz, a ona nosi zlatnu ogrlicu koju joj je on poklonio. Na dnu je napisao ‘Ti si moja devojka za ceo život’. Slika izgleda fenomenalno”, rekao je izvor za HollywoodLife.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR