412
Rihanna ima sve većih problema: ispovraćala se za vreme koncerta

Rihanna ima sve većih problema: ispovraćala se za vreme koncerta

412
SHARE

23-godišnja Rihanna u poslednje vreme ima velikih problema s alkoholom. Iako se sve zasniva na tračevima, činjenica je da u poslednje vreme stalno završava u bolnici zbog iscrpljenosti.

Čak su je koleginice i prijateljice Beyonce i Katy Perry zamolile da prestane, uzme pauzu od koncerata i odmori se. Kada se ovo leto odmarala na rodnom Barbadosu, svakodnevno su se viđale fotografije “zgažene” Rihanne. Uprkos svemu, ona nastavlja sa svojim nastupima, ali alkohol je počeo da deluje i na njih.

[youtube sc3EDl6FuzU]

Tokom koncerta u Portugalu, RiRi je usred pesme “What’s My Name” otrčala s pozornice, a na njoj su ostali prateći vokali i plesačice. Rihanna je kasnije i sama na Twitteru objasnila zašto je otišla. “Otrčala sam s pozornice da povraćam, taman na pola pesme “What’s My Name”, ali sam se vratila tačno na vreme da otpevam pjesmu “Rude Boy”. Snimak koncerta pokazuje kako pevačica malo pre druge minute videa nestaje s pozornice, a plesačice nastavljaju da održavaju atmosferu.

11 KOMENTARA

  1. Jadna. Samo da ne zaboravi reci pesme i ne prodje kao Amy♥♥ zbog alkohola… a mozda i droge…
    ali nije RiRi♥ takva!.

  2. Ja sam nju obozavala kad je tek krenula da pjeva.. Bila je prelijepa i mirna. A sada se pretvara u jedno cudoviste kojem je samo stalo do flaase i droge :/ mislila sam da nece tako zavrsiti ali se bojim za nju :/ Voljela bih staru Rihannu <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.