Start Stars Hot News! Rihanna ima blagoslov oca ukoliko želi da se vrati Chrisu Brownu

Rihanna ima blagoslov oca ukoliko želi da se vrati Chrisu Brownu

SHARE

Par se rastao još 2009. godine nakon što je Brown priznao da je fizički napao RiRi, ali čini se kako su muzičari ponovo vrlo bliski.

Rihanna_-_P_L_Fest_-_300612_005

Toga je očigledno vrlo svestan i RiRin otac Ronald Fenty koji kaže da bi bio srećan ukoliko se ona vrati Brownu, jer smatra da je pevač sazreo od vremena kad isprebijao njegovu kćerku. Fenty je za britanski Grazia magazin rekao. “Chris je mnogo sazreo. Mislim da svi treba da ostave prošlost iza sebe, a izgleda da su to i uradili. Da li će biti par, zavisi od nje. Svaka odluka njena je odluka. Samo joj želim najbolje. Nadam se da će stvari proraditi. Svi imaju pravo na grešku. Njeni fanovi nadaju se kako će se to desiti. Oni ih smatraju savršenim parom.”

Rihanna_-_P_L_Fest_-_300612_004

Potpuno suprotno misli Clinton Brown, otac Chrisa Brown, koji apeluje na svog sina da se okane bivše devojke i koncentriše na karijeru. “Ne odobravam sve što se dešava s Chrisom, ali volim svog sina svim svojim bićem. Uvek se brinem za njega…On može da donosi sopstvene odluke. Ipak, kao zabrinuti roditelj, više bih voleo da nisu u vezi…Nekad je potrebno preseći sve veze i udaljiti se od prošlosti”, rekao je za časopis Star.

OSTAVI KOMENTAR