141
Rihanna i nova devojka Chrisa Browna nastavljaju rat rečima

Rihanna i nova devojka Chrisa Browna nastavljaju rat rečima

141
SHARE

Rihanna se ovih dana žestoko posvađala s novom devojkom Chrisa Browna. Vijetnamka Karrueche Tran nova je Brownova devojka, a Rihanni to očigledno jako smeta. Posvađale su se na Twitteru i Facebooku tako da su svi obožavaoci mogli da vide šta devojke imaju da kažu.

null

Svađu je pokrenula Rihanna koja je na Twitteru objavila fotografiju pakovanja kolačića od pirinča na koju je stavila sunčane naočare i okrugle zlatne naušnice. Ispod je napisala “Ti ćeš biti moja k*čka”. Karreuche je inače Vijetnamka pa je kolačiće od pirinča poistovetila sa sobom i uvredila se. Na Facebooku je potom napisala: “Ja sam Angelina, ti si Jennifer. Nemoj mi reći da ti i dalje nije jasno koja je Bradu draža”. Svađa se nastavila tako što je Tran napisala Rihanni da će pre osvojiti džekpot na lutriji, nego što će joj ona postati prijateljica, a Rihanna je njoj poručila da je jadno što jedna manekenka u usponu citira stihove Lil Kim.

7 KOMENTARA

  1. Ja nzm kako kako RiRi i dalje može da voli Chrisa. Msm ja volim da ga slušam i ok mi je, ali ona brt treba da bude što dalje od njega i ako ne verujem da bi on ikada više podigao ruku ni na jednu devojku.. Ali svađati se sa njegovom devojkom i to javno je stv glupo. Ja mng volim Rihannu a Birthday Cake je extra pesma, i msm da im je taj duet pun pogodak i da njihov odnos treba da bude isključivo poslovan..

  2. JA STVARNO NE MOGU DA RAZUMEME RIRI.KAKO MOZE DA GA VOLI I POSLE ONOG STO JOJ JE UCINIO….AKO JE ONA POCELA ONA JE I KRIVA,ALI NI NJEGOVA NOVA DEVOJKA NIJE TREBALO TOLIKO DA SE POTRESE.MISLIM RIRI I CHRIS  SU PROSLOST,BAREM ZA NJEGA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.