Start Stars Hot News! Rihanna i Katy Perry u svađi zbog Chrisa Browna

Rihanna i Katy Perry u svađi zbog Chrisa Browna

SHARE

Na prošlogodišnjoj svečanoj dodeli Grammy nagrada, Katy Perry i Rihanna sedele su jedna pored druge, i čak su se držale za ruketokom ceremonije, ali 12 meseci kasnije, pevačice se nisu ni pogledale. Izvori tvrde da je uzrok toga Chris Brown, čiju vezu sa Rihannom Katy Perry ne odobrava.

Dok je Perry u nedelju sedela pored svog dečka Johna Mayera, Rihanna se nije odvajala od Chrisa, a odluka da se pomiri sa dečkom koji ju je pre četiri godine brutalno pretukao nije se dopala njenoj dojučerašnjoj prijateljici. “Katy je oduvek podržavala Rihannu, ali kada je u pitanju Chris, Rihanna ne sluša nikoga. Katy je i dalje veoma ljuta zbog onoga što je Chris uradio, i ne veruje da on može da se promeni”, rekao je izvor za magazin Grazia.

Izvor je dodao i da je Katy odluku svoje prijateljica da oprosti Chrisu shvatila kao ličnu uvredu: “Ona je rizikovala zobg nje, pa ju je jako povredilo to što je Rihanna ignorisdala njen savet. Katy joj je rekla da ne može da stoji i gleda kako neko koga voli pravi tako veliku grešku, pa da će samo da ode. Nisu razgovarale mesecima. Chris je poput Rihannine zavistnosti i niko ne može da je uratumi”, tvrdi izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR