216
Rihanna i Katy Perry ne komuniciraju zbog Chrisa Browna

Rihanna i Katy Perry ne komuniciraju zbog Chrisa Browna

216
SHARE

RiRi i Katy Perry važe za vrlo bliske prijateljice, ali otkako se Rihanna vratila Chrisu Brownu, njih dve jedva da razgovaraju.

null

Kako prenosi jedan izvor za New York Daily News, između dve slavne devojke postoje jake tenzije, pa Katy čak nije želela da ode na zabavu povodom Noći veštica koju je RiRi organizovala. Insajder prenosi kako je Katy zabrinuta za svoju prijateljicu jer misli da ona čini ogromnu grešku i ne želi da je podržava u tome.

null

Sa druge strane, Katy je prihvatila činjenicu da su njen veliki prijatelj Robert Pattinson i Kristen Stewart ponovo zajedno, ali je glumicu upozorila da nikad više ne sme da prevari svog dečka ili će u potpunosti biti odbačena.”

6 KOMENTARA

  1. Ovo nije istina…njih dve se stalno dopisuju na twitteru i RiRi joj je cestitala rodjendan,a i pre toga je postavila neke slike sa Katy… Obozavam ih obe <3

  2. LAŽ…………… -.-
    One se nisu posvađale,a ako i jesu kao sto kaze @in love one ce se sigurno ubrzo pomiriti….. *.*

  3. Iskreno mislim da nije istina a ako jeste zasto je onda pristala da ovo dvoje budu zajedno a Rihanni neda da bude sa Chrisom?

  4. Bezveze se drami toliko oko njih.. Pomirili su se, to je ok. Ocigledno je da se vole. A, nije svaka veza savrsena, prevazisli su tu tucu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.