Start Stars Hot News! Rihanna i Karrueche Tran u sve žešćem sukobu, Chris Brown kulira

Rihanna i Karrueche Tran u sve žešćem sukobu, Chris Brown kulira

SHARE

null

Teško je pronaći devojke koje su u toliko lošim odnosima kao RiRi i Karrueche Tran, koje nastavljaju da se bore za naklonost Chrisa Browna.

Rihanna je bila presrećna što je Božićni dan provela sa Chrisom Brownom gledajući Los Anđeles Lejkerse a često mu je upućivala značajne poglede i naslanjala se na njega. Te scene uzrokovale su da Karrueche proključa od besa. “Rihanna i Karrueche se zaista bore oko Chrisa i nedeljama jedna drugoj preko interneta šalju skrivene poruke”, prenosi jedan izvor za The Sun.

null

“Mrze se ali je Chris izgleda rešen da nastavi sa obe u isto vreme. Takmičile su se koja će za Božić da pošalje lepšu poruku Chrisu Brownu. Rihanna je možda dobila Chrisa za Božić ali to ne znači da on ne želi i Karrueche”, ističe insajder. RiRi je inače zvala Chrisa da joj se pridruži na Barbadosu ali kako to njemu nije odgovaralo, pevačica je prekinula odmor i došla u Los Anđeles.

null

“Rihanna je bila u haosu jer se on nije pojavio na Barbadosu. Trebala je to da bude njena velika zabava za porodicu i prijatelje, ali njemu se to nije dopalo. Rekla je i porodici da će im se Chris pridružiti. Bili su spremni sve da mu oproste i pruže mu dobrodošlicu. Izgleda da ona ne može bez njega.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR