Start Stars Hot News! Rihanna i Drake ponovo zajedno?

Rihanna i Drake ponovo zajedno?

SHARE

Rihanna_20130707_Sopot_054

Kako prenosi britanski časopis Look, Rihanna je ponovo u vezi s reperom Drakeom, najvećim rivalom njenog bivšeg dečka Chrisa Browna.

“Dok je bila sa Chrisom, on joj je zabranjivao da priča sa Drakeom”, prenosi jedan izvor blizak Rihanni za magazin. “On joj je tad stvarno nedostajao – da, godinama pre toga bili su u vezi ali on joj je istovremeno bio i dobar prijatelj. Prva stvar koju je uradila nakon raskida sa Chrisom bila je da ga pozove.”

Exclusive... Drake Hanging Out Poolside In Miami

Prijatelji bliski Drakeu kažu da on nije bio iznenađen raskidom RiRi sa Chrisom kao i je sve žrtvovao kako bi bio s njom. “Drake je strpljivo čekao sa strane. Pre meseca dana dao je ultimatum Rihanni. Rekao joj je da on mora krenuti dalje ukoliko ona ne želi da mu se posveti. Njegov ljubavni život bio je na pauzi kad su se Rihanna i Chris pomirili, a Drake tvrdi da je zbog toga imao glavobolje, nije mogao da piše pesme i bio je vrlo nervozan. Očigledno mu je bilo muka svega, ali Rihanna nije bila spremna za njega. Sad kad su Rihanna i Chris definitivno raskinuli, Drake je konačno dobio svoju šansu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR