126
Rihanna i Chris Brown: Venčanje za Novu godinu?

Rihanna i Chris Brown: Venčanje za Novu godinu?

126
SHARE

null

Rihanna i Chris Brown još uvek nisu potvrdili da su u vezi, ali neki insajderi misle da će oni provesti novogodišnje praznike zajedno i čak se venčati!

Jedan izvor prenosi za The Sun: “Rezervisala je njemu i njegovoj mami vilu sa pet zvezdica na Barbadosu za Novu godinu tako da svi mogu da se opuste. Oni žele da pokažu celom svetu da više nije bitno šta se dešavalo 2009. godine. Iako je niko ne razume, ona je ubeđena da je Chris ljubav njenog života i da je suđeno da budu zajedno.” Sa druge strane, Hollyscoop piše da par planira venčanje, pa RiRi svojim prijateljima govori da planiraju dolazak na njeno venčanje 31. decembra. Zvuči kao klasičan trač, ali da li nas bilo šta od Rihanne i Chrisa Browna može iznenaditi?

5 KOMENTARA

  1. oni su meni prelijep par ali ipak mislim da je to trac…mislim vjencati se..nezz #Chriannaforever ;)

  2. On i jeste ljubav njenog zivota i nista nas ne moze iznenaditi sto se tice njih dvoje ali kada je neko na Instaggramu napisao da ce se ona i Chris vencati ona je napisala u komentaru nesto na fazon Stvarno?Kako to da ja nisam pozvana? tako nesto je rekla ne secam se sada tacno :D
    #Chrianna <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.