184
Rihanna i Chris Brown snimaju zajedničku pesmu?

Rihanna i Chris Brown snimaju zajedničku pesmu?

184
SHARE

Chris Brown i Rihanna možda su se ponovo ujedinili, makar kad je reč o muzici. Američki mediji naime prenose kako su njih dvoje snimili duet.

Photobucket

Rihanna i Chris Brown viđeni su kako krajem prošle nedelje ulaze u isti studio u kratkom vremenskom razmaku, a navodi govore o tome da su snimili pesmu u kojoj govore o prijateljstvu i opraštanju.  Holywoodlife takođe prenosi kako su se njih dvoje ponovo jako zbližili, pa su pred Gremije četiri sata proveli zajedno.

Photobucket

“Brinu jedno o drugom i pričaju mnogo, ali osećaju kako moraju da kriju svoja osećanja. Rihanna zna da će je svi osuđivati, čak i porodica i najbliži prijatelji ne žele da oni budu zajedno. Rihanna misli da će joj viđanje s Chrisom loše uticati na karijeru. Njena osećanja su podeljena ali će verovatno odabrati karijeru, a ne Chrisa”, preneo je sajtu informaciju neimenovani izvor.

10 KOMENTARA

  1. Azasto se ona opet upusta u to…..zbog onog sto se desilo pre tri godine….svi su namrzeli Chrisa,a jos vise zavoleli Rihannu….sad je vise stvarno preterala!!!!!!
    :D

  2. ma dajte se vise pomirite i svi sretni :D 
    bili su naajsladji par na svijetu , definitivno , ali hajd’ nije svako uvijek hladne glave ^^ :D 

  3. Sve se vrti oko para. Mogu oni da se mrze ili vole ili sta god. Ako su producenti rekli “snimate pesmu zajedno”, tako ce i biti. I jos o prastanju i prijateljstvu, ludilo. Sve je to brainwashing.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.