Start Stars Hot News! Rihanna i Chris Brown razmenjuju uvredljive poruke putem Twittera

Rihanna i Chris Brown razmenjuju uvredljive poruke putem Twittera

SHARE

Sve je izvesnije da su Rihanna i Chris Brown ponovo okončali svoju vezu, ali čini se da slavni par još uvek nije rešio sve nesuglasice.

Već nekoliko dana njih dvoje razmenjuju nejasne poruke putem Twittera, koje iako nisu direktno upućene jedno drugom, jasno ukazuju na koga se odnose. Sve je počelo kada je pevačica objavila fotografiju sa tekstom koji ili sugeriše da je zbog njega ostavila prijatelje, ili ga je optužila za neverstvo, nakon čega je reper uzvratio: “Ona nije moja ako je svačija”, čime je verovatno želeo da ukaže da mu Rihanna nije bila verna. Na to je pevačica odgovorila: “Ništa manje od stoprocentne odanosti, iskrenosti i poštovanja ne dolazi u obzir! Ljubav nije za decu”, napisala je ona.
Očigledno je da će oboma biti potrebno malo više vremena da pređu preko brojnih nesuglasica koje imaju, iako su tokom prethodnog vikenda utehu pokušali da pronađu u bivšim partnerima. Dok je Chris proslavio rođendan sa Karrueche Tran, Rihanna je nakon svog koncerta u Njujorku viđena u društvu bivšeg dečka JR Smitha. Još uvek nije poznato šta je pravi razlog njihovog raskida, pošto su od pomirenja početkom godine svima govorili kako su presrećni zajedno. Chris je ovog puta bio taj koji je objavio da je kraj, pošto je u jednom radijskom gostovanju izjavio da ne može više da pazi na nekoga ko je toliko mlad, ali da i dalje voli Rihannu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR