114
Rihanna i Chris Brown ipak nisu raskinuli?

Rihanna i Chris Brown ipak nisu raskinuli?

114
SHARE

Spekulacije da su Rihanna i Chris Brown raskinuli, koje su se pojavile nakon što su zasebno proveli Dan zaljubljenih, ipak nisu tačne, tvrde izvori bliski slavnom paru.

Pevačica, koja je u nedavnom intervjuu za magazin Rolling Stone, priznala da se pomirila sa dečkom koji ju je pre četiri godine pretukao, pozvala je Chrisa da pođe sa njom na turneju koju planira ove godine, kažu prijatelji pevačice, i dodaju da je u njihovoj vezi sve u redu. “Chris ima mnogo obaveza, ali Rihanna se nada da će ipak poći sa njom na turneju, bar na nekoliko koncerata. Ono što oni imaju je zaista posebno i nije ih briga šta drugi govore o tome. On će joj jako nedostajati kada u martu ode na turneju, ali Chris je uvek pun iznenađenja, pa možda je iznenadi i pridruži joj se”, rekao je izvor, i time demantovao glasine da je slavni par raskinuo.

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Mislim da bi trebali mediji da ih ostave na miru, pretjerali su.Od jutros je stiglo mnoštvo informacija, a prva je bila da su raskinuli, pa onda da su zasebno proveli Dan zaljubljenih, pa onda da su se u jednom klubu ignorisali, i sada da ipak nisu raskinuli.Pustite ih da reše probleme ako ih uopšte i imaju.Meni su oni veoma slatki zajedno, i bilo bi lepo kada bi njihova veza uspela, iako su imali burnu prošlost. ♥ ♥ :)

  2. Prvo dok nisu bili u vezi ste samo trazili izgovore da su u vezi,a sada kada su u vezi trazite izgovore da nisu u vezi!
    Smarate!
    Chrianna forever <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.