211
Rihanna hvali Chrisa Browna: “Njegova sam velika obožavateljka, bila i ostala”

Rihanna hvali Chrisa Browna: “Njegova sam velika obožavateljka, bila i ostala”

211
SHARE

Rihanna je u nedavnom intervjuu otkrila kako više nije ljuta na svog bivšeg dečka Chrisa Browna. Njihov raskid bio je jedan od najskandaloznijih u poslednje vreme.

Naime, Chris je Rihannu pretukao do neprepoznatljivosti, a fotografije su završile i u medijima. Njegova karijera zbog toga je bila na ivici propasti, a kad mu se Rihanna nakon toga nakratko vratila, i sama se našla na meti kritika. Chrisova sudska zabrana pristupa Rihanni je gotova, a njihov odnos više nije toliko loš.

“Bilo je tu previše besa i ljutnje. Jako sam uzbuđena i srećna što vidim da mu u karijeri ide sve bolje”, rekla je Rihanna. Osim toga, podržava ga sada kada je završio s rehabilitacijom. “Neverovatno je kako se izvukao iz svega na način na koji je. Čak i kada se činilo da je ceo svet protiv njega. Stvarno mi se sviđa njegova muzika. Njegova sam obožavateljka, bila i ostala. Ne želim mu ništa loše, nikad mu to nisam ni htela”, zaključila je pevačica.

8 KOMENTARA

  1. Chris Brown forever ♥ 
    Jedna stvar mi samo nije jasna, ne znam dal se samo meni cini ali kad je kris bio na dnu, ona je pricala lose o njemu , a sad kad je bukvalno na vrhuncu ona prica kako mu je obozavateljka, wtf :S 

  2. Rihanna mi je stvarno omiljena pevacica, i jako me iznenadjuje sve ovo. Mislim pretukao je na smrt, a ona mu je obozavateljka?!

  3. 1. Rihana, skidaj to plavo čudo sa sebe!
    2. Ja nisam njegova obožavateljka, ali ga poštujem kao MJ fana!
    3. Ako je tačno ono što sam čula… Da je Chris pretukao Rihannu zato što se priključila Iluminatima…Znam da ne treba ovo da kažem i mislim, ali jače je od mene… : “E, neka ju je pretukao, vala… “

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.