172
Rihanna Chrisu Brownu: “Kako možeš da je lažeš kad spavaš sa mnom?”

Rihanna Chrisu Brownu: “Kako možeš da je lažeš kad spavaš sa mnom?”

172
SHARE

Rihanna se ponovo čuje sa svojim bivšim dečkom Chrisom Brownom. Nakon što ju je pre tri godine pretukao, šuška se kako su ponovo u ljubavi. Isto tako, priča se da Chris vara sadašnju devojku s Rihannom. Glasine je pokrenula sama pevačica i to tako što je na Twitteru napisala da Brown laže svojoj devojci.

“Kako joj možeš lagati dok spavaš sa mnom”, zapitala se RiRi na svom Twitteru. Osim toga, mediji su prepuni informacija prema kojima Rihanna nikad nije prestala da voli  Browna. Njihovo javno iskazivanje ljubavi putem Twittera mogao bi biti samo jedan od načina da javno priznaju da su ponovo zajedno.

13 KOMENTARA

  1. A neeeeeeeeeeeeeeeeee..Boze oce li se ova Rihanna ikada opametiti? o.O Mozda ako je jos jednom prebije,posto me ne bi cudilo. -.-

  2. Ja volim Rijanu i mngo cenim njen ra i sve u vezi nje,ali ako je opet sa deckm koji je soro pretuk na lice,unakazio i ostalo onda se spustila veoma nisko…Koliko god a ga voli i stalo mislim da ne bi trebala da bjavljuje bilo gde a kamoli na drustvenoj mrezi sa kim spava i sta radi po krevetu…Ona je umetnica,diva a ne pojedine nase estradne ”UMETNICE”

  3. Koja ludaca -.-” …
    Volim Rihannu,obozavam njene pesme,ali brate stvarno je luda ako je sa njim o.0 …
    Mada sta me gabri,njen zivot,njena stvar,ali mislim da ce zazaliti zbog toga :,[ …

  4. volim rijanu ali ako je ovo stvarno tacno onda mi uopste nije drago jer… svako ima pravo i slobodu i svako treba da bude voljen i treba da ima svoje ja i sama zna sta joj je uradio pre 3 godine i ne treba da mu oprosti…. ne treba takvima pruzati jos jednu sansu!

  5. Obozavam i Rihannu i Chrisa ali nisu jedno za drugo!Rihanna je stvarno luda ako je ponovo s njim pogotovo nakon toga sto joj je uradio!Ali ako misli da ga posvađa s djevojkom u tome se slazem,ali sta se mene to tice?Ko da ce oni da procitaju ovo sto mi pisemo, njihovi zivoti-njihova briga.Ali najvaznije mi je da su obadvoje sretni!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.