143
Rihanna će uskoro pred oltar?

Rihanna će uskoro pred oltar?

143
SHARE

Rihanna bi se uskoro mogla udati! Prijatelji pevačice, koja se sa Mattom Kempom zabavlja osam meseci, tvrde da je njihova veza prilično ozbiljna: “Zaljubljeni su. Kad ih gledamo zajedno, sasvim je moguće da će je Matt uskoro zaprositi, ali to će onda morati biti duga veridba jer su oboje fokusirani na svoje karijere. On joj daje potreban prostor, ali jedno drugom non stop šalju sms poruke i razgovaraju sve vreme. I stvarno se zabavljaju kao mala deca kad su zajedno. Vole se smejati i biti blesavi”.

Nedavno se pisalo kako je Rihannina želja za brakom inspirisana romansom njene prijateljice, Katy Perry i njenog verenika, britanskog komičara Russella Branda. “Rihanna obožava Matta. Ne može zamisliti život bez njega. Rihanna je zaista zagrižena za venčanje jer su ona i Katy najbolje prijateljice. Želi istu količinu i vrstu sreće koju Perry proživljava. Žele se formalno veriti na godinu i neće im dugo trebati da stanu pred oltar”.

8 KOMENTARA

  1. da i ja cestitam i i drago mi je zbog nje!!!bravo rihanna sto si se odlucila za vencanje nadam se da ce se udati pre lady gage.a kuma ce ti biti katy perry 100 posto!!!dobar izbor RiRi

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.