160
Rihanna brani Chrisa Browna od uvreda američke komičarke

Rihanna brani Chrisa Browna od uvreda američke komičarke

160
SHARE

null

Rihanna je stala u odbranu Chrisa Browna objavivši niz uvreda koje je komičarka Jenny Johnson uputila Chrisu, ali je time i inspirisala pojedince da Jenny počnu da šalju pretnje smrću!

Chris je Twitter napustio posle neverovatne količine najgnusnijih uvreda upućenih komičarki ali ga je RiRi opravdala objavivši na svom instagramu fotku na kojoj se nalaze uvrede koje je Jenny uputila Chrisu prethodnih godina. Ona je pritom ostavila i komentar: “Kako li samo nalazi vreme za sve ovo? Moramo da uradimo više od ovoga!!” Pevačica je kasnije obrisala sliku ali ona se već raširila netom.

null

Nažalost, fanove Chrisa Browna to je ohrabrilo da Jenny upute niz pretnji smrću koje glase “Znaš li šta ću sad da uradim? Ubiću tu Jenny Johnson jer je Chris obrisao Twitter” ili “Ko si bre ti? Šta si uradila Chrisu Brownu? Devojko, nadam se da ti je to jasno…ubiću te.” Nadajmo se da će svemu ovome doći kraj, pa da ćemo o Chrisu pričati samo zbog njegove sjajne muzike!

FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Naravno da je stala u njegovu odbranu kada je nepravedno optuzen,a ta novinarka bi stvarno mogla da gleda malo svoj zivot…. A i RiRi-na BFF je na twitteru potvrdila da su Chris i Rih zajedno :D

  2. Niko nema pravo da sudi nekome, pa cak ni Chrisu… Ne svidja mi se sta je uradio Rihanni, ali to je njihov zivot i u to se ne mesam… A ova ovde gospodja je sama sebi nakacila brigu na vrat, jer niko, ali NIKO nema prava da vredja nekog niti da ga osudjuje za nesto sto je uradio u proslosti… Ako se covek pokajao i ako mu je Rihanna oprostila, ko smo mi da se sad tu petljamo…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.